Om Mokklook

Monica Gulbrandsen Robbestad kommer fra Hokksund, og maler fargerike og fantasifulle akvareller under navnet Mokklook. Hun har tegnet og malt hele livet, men startet Mokklook i 2013.

Hun trives best når hun får svinge med malepenselen og skape bilder med morsomme figurer og glade farger. Bildene hennes setter hverdagsfølelser og visdomsord i kombinasjon med fantasirike og morsomme motiver.

Hos Mokklook står glede og kreativitet i fokus, og Monica får ofte høre at bildene hennes bidrar til glede hos andre. Siden 2013 har Monica vært med på Kunst Elva Rundt i Drammen 3 ganger, og i 2022 sto bildene hennes utstilt på Fossesholm Herregård i Vestfossen hele sommeren.

Hun har deltatt på en rekke forskjellige markeder og messer, og hun har illustrert en diktbok. I tillegg til dette har hun siden 2013 malt bilder på bestilling fra bedrifter og privatpersoner. Hjemme i Hokksund har hun et Atélier, hvor man kan gå inn og se seg rundt og handle i åpningstidene, som blir annonsert på Facebook-siden hennes.

Motivene hennes har blitt trykket på kopper, handlenett, postkort og julekort, som i tillegg til bilder kan bli kjøpt her på nettbutikken hennes.